Notícies

Muntanya > Espanya

Gerard de la Casa a 20 mil·lèsimes del títol espanyol de Muntanya - Turismes

No va poder ser, Gerard de la Casa (Subaru WRX - Baporo Motorsport) es va quedar a només 20 mil·lèsimes de revalidar el títol de campió en el Campionat d’Espanya de Muntanya de la categoria Turismes. El duel que va mantenir amb Jose A. López-Fombona (Lamborghini Huracán) en la Subida “Les Revoltes d’Ibi” es va decantar a favor del pilot asturià per la mínima diferència esmentada.

Gerard de la Casa es jugarà el títol a la Subida a les Revoltes de IBI

La 34 Pujada a la Santa, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) 2019, va ser l’escenari on Gerard de la Casa i el seu gran rival aquesta temporada, Lopez Fombona, van mantenir l’espectacular duel que tots els afeccionats esperaven i que es va resoldre de manera ajustada (850 mil·lèsimes) a favor del pilot asturià. Tots dos es jugaran el títol de Turismes a Ibi (Alecante) en l’última cita del calendari.

Gerard de la Casa va estar en el podi de la 46 Subida a Chantada

Gerard de la Casa (Subartu Impreza WRX-Baporo Motorsport), va repetir podi a la Subida a Chantada i segueix al capdavant de la classificació provisional de la Categoria III del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM). Gerard no va poder superar al seu rival directe, José A. López Fombona, que compta amb una mecànica molt superior. Però va sortir victoriós en la lluita que va mantenir amb el pilot local José A. Alonso Liste (Ginetta G50), per la 2a posició de la classificació de l’esmentada categoria.

Doble podi per a Gerard de la Casa a la IX Pujada a Alp 2500

Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRX) va saldar l’obstacle que suposava la IX Pujada a Alp, vàlida per als Campionats d’Espanya (CEM) i Catalunya (CCM) de Muntanya, amb una segona posició en la classificació de Turismes de tots dos certàmens. El cap de setmana va estar marcat per la incertesa que va provocar entre els participants, la previsió de ruixats intensos durant la segona jornada de la pujada. El pilot de Gedith Ceter va aprofitar la presència de la pluja en la recta final del meeting per marcar el millor crono, entre els turismes, en la 3a pujada de carrera. Sempre ens quedarà el dubte que si la pluja hagués aparegut abans...

Les adversitats no eviten el podi de Gerard de la Casa a Guía de Isora

Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRC) va assumir el desplaçament a Guia de Isora (Tenerife) com un fet ineludible per a continuar aspirant a renovar el títol aconseguit en el 2018, en el Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) de la categoria Turismes. El cap de setmana no va ser un plàcid camí cap al podi, sinó tot el contrari. Malgrat totes les adversitats que van haver de superar, la 2a posició final va fer que el viatge a les illes afortunades hagi estat molt positiu.