Muntanya > Catalunya

Gerard de la Casa va tenir la sort d’esquena a Sant Feliu de Codines.

Gerard de la Casa, al volant del Subaru Impreza WRX - Baporo Motorsport, va tenir un inici esperançador en les mànegues d’entrenaments però, en les de carrera, tot va sortir malament i no va poder acabar cap de les dues pujades.

Gerard de la Casa confirma el seu 7è títol de campió de Catalunya de Muntanya

Gerard de la Casa va aconseguir, abans de la disputa de l’última prova de la temporada, proclamar-se campió de Catalunya de l’especialitat Turismes. És la 7a vegada que el pilot andorrà aconsegueix el títol. En la IX Pujada Sta Maria de Villaba - Ullastrell, al volant del Seat Ibiza Kit Car, va aconseguir una treballada 2a posició, després de decantar al seu favor el duel que va mantenir durant tota la jornada amb Jordi Galofré (Citroën AX Sport).

Gerard de la Casa fa un pas més cap al títol del català de Muntanya

Gerard de la Casa va aconseguir la 2a posició de la categoria Turismes a la XX Pujada al Farell, 6a prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat. Amb aquest resultat el pilot andorrà fa un pas decisiu de cara a recuperar el títol català de l’especialitat. Esmentar que el Farell 2019 va estar marcat pels incidents que es van produir sobre l’asfalt, que van obligar els organitzadors a anul·lar dues mànegues (una d’entrenaments i una altra de carrera) de les cinc previstes al reglament oficial.

Gerard de la Casa: Seguim en ratxa... negativa

Gerard de la Casa, al volant del Seat Córdoba WRC, va aconseguir la 3a posició, en la categoria Turismes, en la Pujada Serra de la Llacuna 2019, quarta prova vàlida per al Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM). Aquesta pujada, habitual anys enrere, va prendre el relleu de la Pujada a les Ventoses, que no es va poder celebrar a causa d’unes obres de manteniment del seu asfalt.

Gerard de la Casa anhela el Subaru Impreza per continuar guanyant al CCM 19

Gerard de la Casa, al volant del seu incombustible Córdoba WRC, no va poder repetir triomf en la XXI Pujada a Sant Mateu, tercera prova del Campionat de Catalunya de Muntanya. En aquesta ocasió, el campió d’Espanya de l’especialitat (Gerard) va haver de cedir davant Joan Salvans i el seu potent Porsche GT3.