Notícies

Muntanya

Els duels entre De la Casa i Janssens mai defrauden als aficionats.

Gerard de la Casa i el seu equip (Baporo Motorsport), malgrat estar a mitjans d’Octubre, no va desaprofitar l’ocasió de disputar la I Pujada Bolulla-Tàrbena i d’aquesta manera iniciar el Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM 2020. I per començar Gerard es va trobar a un dels seus rivals habituals, sobretot sempre que es desplaça a competir al sud d’Espanya. Humberto Janssens i el seu Porsche 911 un rival molt dur de superar i a Bolulla no va ser l’excepció. Gerard es va situar a la classificació final en la segona posició dels Turismes (categoria III) i en la 9a posició de l’absoluta.

Excel·lent ritme de Gerard de la Casa (Subaru Impreza) a la Pujada a Jaizkibel.

Després dos mesos sense competir Gerard de la Casa i el seu equip (Baporo Motorsport) van decidir desplaçar-se a Renteria per a disputar una de les proves mítiques del calendari basc, la Pujada a Jaizkibel. Aquesta temporada es disputava la seva 42a edició, sent vàlida per al Campionat Basc de l’especialitat. El pilot andorrà va completar la prova en la 2a posició de la categoria Turismes, només superat per José Antonio López Fombona (Lamborghini Huracan), i dins del top10 de la classificació absoluta.

Gerard de la Casa (Subaru Impreza) entre el millors Turismes a Font Romeu.

Entre els vehicles de la sèrie B (turismes), Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRX) no va començar massa bé la seva 40 temporada actiu en el món de la competició, només va poder disputar els entrenaments lliures i oficials. El Subaru va dir prou (carcassa de la caixa de canvi esquerdada). Els tècnics del seu equip (Baporo Motorsport) van tenir una llarga jornada de treball per a poder reparar l’avaria. L’esforç va valer la pena, Gerard els va recompensar amb el triomf del Grup A, a més de situar-se en la tercera posició del podi final dels Turismes en la 37ème Course de Côte de la Pujada a Font Romeu.