Gerard de la Casa comença guanyant al català de Muntanya 2019

Gerard de la Casa (Seat Córdoba WRC) va ser el més ràpid de la categoria Turismes  a la V Pujada al Coll del Pollastre, prova amb la qual es va iniciar el Campionat de Catalunya de l’especialitat 2019.
A més l’experimentat pilot andorrà va mantenir una lluita molt interessant amb varis dels CM inscrits a la prova. Al final va aconseguir situar-se en la 4a posició absoluta superant a diversos rivals amb les mecàniques esmentades.

Els organitzadors, A Fondu Competició Club Esportiu, van mantenir el mateix traçat que els va servir per a superar la preinspección de la passada temporada. Així doncs, els 3,45 km, a la carretera BV-5031, entre els punts quilomètrics 17,75 i 14,30, van ser l’escenari de la prova. Un traçat ràpid amb un desnivell total de 118 metres i una pendent mitjana del 3,3%, del qual els participants van haver de superar, de manera ineludible, una mànega d’entrenaments i una altra de carrera per ser a la classificació final.

Gerard de la Casa, aquesta vegada al volant del Seat Córdoba WRC, va complir amb escreix l’objectiu amb el qual s’havia desplaçat a Arenys de Munt, aquestes eren les seves paraules: Ens hem barallat amb els CM i al final hem aconseguit estar entre els 5 millors de la pujada, hem guanyat la categoria Turismes que, per a nosaltres, era l’objectiu prioritari. Començar el campionat sumant els punts d’un triomf sempre és positiu.
Ens comentava també el motiu pel qual va competir amb el Córdoba: Volem tenir el Subaru al 100% per a l’inici del Campionat d’Espanya d’aqui a un mes a Estepona i en això estem treballant.
És evident doncs que, per a Gerard de la Casa, els objectius d’aquesta temporada estan clars: Intentarem repetir el títol espanyol de l’especialitat i recuperar el del Catalunya. Aquesta temporada els calendaris ens permeten seguir al complet tots dos campionats.

El Campionat de Catalunya de Muntanya continuarà d’aqui a un mes (dies 9 i 10 de març) a Alcover (Tarragona). Els membres de l’Escuderia Tram Sport seran els responsables que tot es desenvolupi amb normalitat en la que serà la tercera edició de la seva prova.