Doble podi per a Gerard de la Casa a la IX Pujada a Alp 2500

Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRX) va saldar l’obstacle que suposava la IX Pujada a Alp, vàlida per als Campionats d’Espanya (CEM) i Catalunya (CCM) de Muntanya, amb una segona posició en la classificació de Turismes de tots dos certàmens.
El cap de setmana va estar marcat per la incertesa que va provocar entre els participants, la previsió de ruixats intensos durant la segona jornada de la pujada.
El pilot de Gedith Ceter va aprofitar la presència de la pluja en la recta final del meeting per marcar el millor crono, entre els turismes, en la 3a pujada de carrera. Sempre ens quedarà el dubte que si la pluja hagués aparegut abans...


Categoria III (Turismes)
Gerard de la Casa va salvar, amb una actuació molt meritòria, un cap de setmana que es presentava molt complicat. Amb el seu Subaru Impreza WRX equipat amb el motor “petit” (340 cv), guanyava en fiabilitat però la potència era insuficient, a priori, tant per a fer front als rivals del certamen espanyol, Lopez-Fombona (Lamborghini Huracan), com als Porsche (Salvans, Gaig,...) que disputen habitualment el català de l’especialitat.

Una vegada finalitzada la jornada del dissabte, Gerard es va situar en la 2a posició, tant del CEM com del CCM. En tots dos casos es veia superat clarament per Lopez-Fombona i Jordi Gaig respectivament, sense poder oferir resistència: Estem on podem estar i encara hem tingut sort dels problemes de Salvans. La pluja ens podria ajudar... veurem que passa demà.
La pluja va arribar, però tard per a les aspiracions del campió andorrà que malgrat tot va poder mantenir les posicions de podi: No puc estar del tot satisfet però crec que la prova d’Alp ha estat positiva per a nosaltres. Hem aconseguit la segona posició en totes dues classificacions i això ens confirma en les provisionals dels campionats que estem disputant aquesta temporada. Amb tot, l’objectiu continua sent recuperar les millors prestacions del Subaru i poder lluitar en igualtat de condicions amb els nostres rivals directes.    

El pròxim repte anotat en l’agenda de Gerard de la Casa i el seu equip (Baporo Motorsport) es troba a la comunitat gallega, en concret la Pujada a Chantada que es disputarà els dies 10 i 11 d’Agost. És l’antepenúltima cita del calendari del CEM 2019.


Servei de premsa.

 

 


Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos.

Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: