Gerard de la Casa va estar en el podi de la 46 Subida a Chantada

Gerard de la Casa (Subartu Impreza WRX-Baporo Motorsport), va repetir podi a la Subida a Chantada i segueix al capdavant de la classificació provisional de la Categoria III del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM).
Gerard no va poder superar al seu rival directe, José A. López Fombona, que compta amb una mecànica molt superior. Però va sortir victoriós en la lluita que va mantenir amb el pilot local José A. Alonso Liste (Ginetta G50), per la 2a posició de la classificació de l’esmentada categoria.

Categoría III (Turismes).
Gerard de la Casa, el duel previst entre el pilot andorrà i Lopez-Fombona (Lamborghini Huracan), es va decantar a favor del pilot asturià des del primer moment. La potència del “Lambo” supera en quasi el doble la del Subaru, en aquestes condicions és difícil competir, així s’expressava Gerard abans d’iniciar la competició: Farem el que puguem. Sabem que amb el motor petit (340 cv) del Subaru, és impossible superar a Fombona en condicions normals. La pluja ens podria donar un cop de mà però les previsions no són favorables, en aquest sentit, pel cap de setmana. De tota manera les carreres cal córrer-les i veure que passa. A més afegia: Entre els rivals també cal tenir en compte un Ginetta, que pilotat per un pilot local (José A. Alonso Liste), estic convençut que ens farà córrer molt.

Era evident que el pilot de Gedith Center no perdia l’esperança encara que era conscient que la situació no era favorable, la seva previsió es va anar complint a partir de la primera carrera, així ho resumia: Fombona se’ns escapa (4”), mentre que per darrere tenim al pilot del Ginetta a 2”. Sense cap dubte demà serà una jornada difícil.

En la continuació es va seguir la mateixa tònica, a més Gerard havia d’esprémer el Subaru per a mantenir la 2a plaça: Hem millorat en una mica, més d’1” el temps en cada pujada. Fombona era inassolible però, com preveia, per darrere també ens feien anar molt ràpid. Al final hem aconseguit mantenir la 2a plaça i continuem sent líders del CEM 2019, encara que per menys d’1 punt (0,6) de diferència. Queda clar que la Santa i Ibi decidiran.

Una vegada superat l’últim obstacle del nord d’Espanya del CEM 2019, Gerard de la Casa i el seu equip mantindran la seva logística, en aquest cas, en terres d’Astúries per a disputar el 24 d’agost, la XIX Subida a Castrillón prova vàlida per al certamen asturià de l’especialitat.

 

Servei de premsa.

 


Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos.

Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: