Gerard de la Casa va tenir la sort d’esquena a Sant Feliu de Codines.

Gerard de la Casa, al volant del Subaru Impreza WRX - Baporo Motorsport, va tenir un inici esperançador en les mànegues d’entrenaments però, en les de carrera, tot va sortir malament i no va poder acabar cap de les dues pujades.
 
La prova organitzada per l’Escuderia Vall del Tenes ha estat sempre considerada pels pilots com molt bonica però alhora complicada. Els 4,5 km de la carretera BP-1432 que uneix les localitats de Riells del Fai i Sant Feliu de Codines van ser l’escenari de la competició. Una vegada més, els punts quilomètrics que van marcar el principi i el final de la pujada van ser el 22,3 i el 17,8 de l’esmentada carretera.
Comentar que el lliurament de premis, que s’alternen les dues localitats entre les quals es disputa la prova, s’ha dut a terme en el Centre Cívic de Riells del Fai, una vegada completades les quatre pujades programades per al meeting.   

Quant a la climatologia cal esmentar que la jornada va començar bé i va acabar millor, amb sol i ambient fresc.
 
Gerard de la Casa va decidir finalitzar la seva participació al CCM competint amb el Subaru Impreza WRX. L’inici a Sant Feliu de Codines va ser esperançador, concretament en les dues pujades d’entrenaments. Després, les coses es van torçar i el campió 2019 de la categoria no va poder completar cap de les pujades vàlides per a la carrera.

Així ens ho explicava el pilot de Gedith Center: A la primera de les pujades vam tenir un toc amb una pedra i en la segona va ser un problema en el canvi de velocitats, en tots dos casos no va haver-hi possibilitat d’arribar a creuar la línia d’arribada.

Després d’aquest final de temporada tan infaust per als seus interessos, Gerard pensa a canviar d’activitat: Aquest any, les proves de muntanya ja s’han acabat, a l’hivern el canvi d’escenari és obligat i els vehicles utilitzats per a competir tampoc s’assemblen en res als que habitualment utilitzem en la temporada normal.

Com queda dit, millor oblidar-se de Sant Feliu de Codines 2019.

 

Servei de premsa.Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos.

Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: