Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

Gerard de la Casa comença el català 2021 de muntanya al podi de la Pujada Alcover.

La lluita amb els Porsche es desigual, Gerard seguirà valorant alternatives per tenir opcions al triomf.

 

Molt al seu pesar, Gerard de la Casa va veure com el guió previst es complia sense que pogués fer res per a evitar-ho. Al volant del seu Subaru WRX no va poder plantar cara als Porsche. Al final va aconseguir pujar al podi d’Alcover en la tercera posició, una classificació que li va fer gust de poc tenint en compte que en cap moment va poder situar-se a prop dels que es jugaven el triomf.

La opinió de Gerard de la Casa.
Gerard de la Casa (Subaru WRX) va tenir una jornada molt complicada a Alcover en el seu retorn a les competicions de Muntanya. Encara que tenia molt difícil superar als Porsche dels seus rivals ho va intentar, al final va haver de rendir-se a l’evidència: Sense cap dubte no podem competir de tu a tu amb els Porsche. Haurem de buscar alguna opció que ens permeti lluitar per guanyar en aquestes proves. Una afirmació curta, però que no deixa marge de dubte, és a dir, continuarà treballant per trobar solucions al problema i recuperar sensacions habituals en temporades anteriors.

D’aqui un mes, en concret els dies 17 i 18 d’Abril, es disputarà la segona cita del Campionat de Catalunya de Muntanya, serà la tradicional Pujada Callús - Sant Mateu de Bages, que com de costum estarà organitzada pel Moto Club Manresa.

 

Servei de premsa.Resultats Pujada Alcover 2021 - Campionat de Catalunya de Muntanya.

Més informació a: / Más información en:

Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: