Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

Gerard de la Casa segueix entre els més ràpids a Sant Mateu del Bages.

La Pujada al Fito primer repte del campionat d’Espanya de Muntanya 2021 per al pilot andorrà.

 

Gerard de la Casa (Subaru WRX) va tornar a ser protagonista a la categoria de Turismes, una vegada més va haver d’enfrontar-se en una lluita desigual amb els Porsche de Jordi Gaig i Joan Salvans, en la qual va ocupar una tercera posició després d’una primera mànega realment espectacular. Amb un crono de 2’48”750 va quedar a 42 mil·lèsimes de Salvans, sens dubte la segona posició era possible. No obstant això, en la segona pujada de carrera el Subaru va dir prou i l’intent del pilot de Gedith Center de millorar el seu crono es va frustrar sense poder travessar la línia d’arribada.


La opinió de Gerard de la Casa.
Gerard de la Casa (Subaru WRX) no es va lliurar de problemes a la Pujada Callús-Sant Mateu. La seva participació va començar segons el guió previst, és a dir: En les dues pujades d’entrenaments no vam tenir problemes. El nostre ritme era bo i tot semblava en ordre per disputar les dues pujades de carrera.
En la primera la diferència amb Salvans va ser mínima, 4 centèsimes, i tot quedava en l’aire per a un última pujada que seria decisiva. Però només iniciar aquesta segona pujada vaig sentir un soroll, com un espetec, i el Subaru es va parar. Aquí es va acabar l’opció d’intentar millorar alguna posició en la classificació final.

Que va passar? La veritat és que no ho sabem. Fins que el Subaru no arribi a Baporo i ho puguin revisar no sabrem amb certesa quin ha estat el motiu de l’avaria.

A partir d’ara, Gerard i el seu equip se centraran en la seva participació a la Pujada al Fito: Amb tota seguretat estarem a Astúries en l’inici del Campionat d’Espanya de l’especialitat amb l’ànim d’estar entre els millors Turismes.

 

Servei de premsa.
Resultats XXII Pujada Callús - Sant Mateu del Bages - Campionat de Catalunya de Muntanya

Més informació a: / Más información en:

Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: