Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

Gerard de la Casa sense sort en el debut amb el Ford Fiesta ST.

Una sortida de carretera, en la primera de carrera, el va obligar a deixar la Subida al Fito 2021.

 

Gerard de la Casa (que debutava als comandaments del Ford Festa ST, no va tenir el seu millor cap de setmana en terres asturianes. En la primera pujada vàlida per a la classificació final va patir una espectacular sortida de carretera que el va obligar a passar per l’Hospital d’Arriondas (canell dret trencat) i en conseqüència va haver de deixar per a una millor ocasió la seva lluita per una posició d’honor en la Pujada al Fito.

Al Principat d’Astúries, la pluja protagonista.
Com de costum, la pluja estava “convidada” a l’esdeveniment i no va faltar a la cita, encara que també és cert que no ho va fer ni amb la intensitat ni amb la insistència que marcaven les previsions, sobretot, durant la jornada del dissabte.
Així doncs les pujades d’aquesta primera jornada es van disputar amb l’asfalt, més o menys, mullat, circumstància que va provocar inquietud al parc d’assistència i més d’un esglai als participants mentre completaven les diferents mànegues.
No va millorar la situació durant el diumenge. Va estar plovent en l’escenari de la prova fins abans d’iniciar la competició així doncs, l’asfalt continuava sent una dificultat afegida per als equips que van continuar competint durant aquesta segona jornada. L’asfalt es va anar assecant a mesura que avançava el dia, però va continuar lliscant molt.Categoria I (“Vehicles carrossats”).
Gerard de la Casa (Ford Festa ST) out tot just començar.
El pilot de Gedith Center es va desplaçar a Arriondas amb pocs quilòmetres al volant del nou Ford Festa ST, però convençut que podia completar una bona actuació en un traçat sempre difícil que enguany, no és la primera vegada, la climatologia s’ha encarregat de complicar una mica i l’asfalt, que per si mateix és lliscant, quan està humit es converteix en una pista de patinatge.
Gerard va començar a bon ritme en les dues manegues que va poder disputar amb normalitat, era evident que la seva intenció era d’anar de menys a més, però en la primera de carrera, última del dissabte, es va produir l’esmentada sortida de carretera.
Com bé comenta el pilot andorrà, recuperar-se i continuar donant gas és l’opció.

Els equips que tenen el Campionat d’Espanya de Muntanya com a objectiu de la temporada 2021, s’hauran de desplaçar a les Illes Canàries, en concret a Tenerife, per a participar en el segon acte del certamen. La 12a Pujada a Guia de Isora es disputarà el primer cap de setmana de Juny (dies 5 i 6), prova organitzada per l’Escuderia Tance Isora Motorsport i amb la localitat que dóna nom a la pujada (Guia de Isora) com a centre d’operacions de l’esdeveniment.

 

 

Servei de premsa.

 

 

 

Resultats 49a Subida Internacional al Fito - Campionat d’Espanya de Muntanya.

Més informació a: / Más información en:

Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: