A la Pujada de Sant Feliu de Codines, Gerard de la Casa (Ford Fiesta ST) torna al podi de Turismes.

Continua el procés d’adaptació a un Ford que funciona de manera impecable.

 

Gerard de la Casa (Ford Fiesta ST) va tornar a un escenari del qual és doble vencedor (2015 - Seat Córdoba WRC i 2017 Subaru Impreza). En aquesta ocasió, en ple període d’adaptació al Ford, va haver de cedir davant la potència dels Porsche del pilot català, resident a Andorra, Jordi Gaig (vencedor) i de Joan Salvans (2n classificat).

Fred al matí (temperatures fregant els 0°).
En una pujada tan complicada com la de Sant Feliu, evitar les dificultats atípiques que pot provocar la meteorologia sempre és d’agrair. En aquesta edició l’asfalt es va mantenir sec en tot moment encara que, sobretot en les pujades d’entreno, l’ambient era fred i això no ajudava en res a què, per exemple, els pneumàtics agafessin la temperatura adequada. A les zones on no tocava el sol, l’asfalt estava més fred que a les assolellades.  

Gerard de la Casa (Ford Fiesta ST)
Per al pilot del Gedith Center, la disputa de la Pujada a Sant Feliu de Codines ha estat un pas de la seva adaptació al Ford: Així és, et puc afirmar que el cotxe va perfecte, nosaltres no tant. És clar que ens anem acostant als cronos que fèiem amb les anteriors mecàniques però no arribem a igualar-los. Sens dubte és un treball que hem d’anar fent perquè és evident que el marge de millora del Ford és gran. Un treball que cal continuar fent de manera progressiva. Com he comentat en alguna ocasió, amb tota la seva potència el Ford és difícil de mantenir a la carretera.

Seguia el seu comentari: A Sant Feliu era clar que els Porsche seguirien dominant i ara mateix no deixen de ser una bona referència per a valorar la nostra progressió.  

Dintre de tres setmanes (dia 4 de desembre) la XII Pujada a Sta. Maria de Vilalta - Ullastrell posarà fi al català de muntanya 2021.

 

Servei de premsa.

 Més informació a: / Más información en:

Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: