Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

Gerard de la Casa comença la temporada en el podi de la Pujada a Alcover 2022

La matinal de la cursa de TRAMsport, marcada pels canvis meteorològics, en marges de temps relativament curts. 

 

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va aconseguir la segona plaça, de la categoria Turismes, en la Pujada a Alcover 2022, prova inicial del Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Meteorologia variable durant el matí del diumenge (dia 13).
Els organitzadors de la cita d’Alcover, Escuderia TRAMsport, van preparar l’escenari habitual d’aquesta prova, és a dir, entre les fites quilomètriques 1,085 i 5,190 de la carretera TV-7041. En total 4,105 km, amb una pendent mitjana del 6,07%.

El que no es va poder preveure a nivell organitzatiu va ser la climatologia que hi hauria durant la matinal del diumenge (dia 13). En aquest aspecte les previsions dels homes del temps es van complir i durant les dues primeres hores de competició, la pluja va ser present. En principi de manera amenaçadora amb un cel ennuvolat i a continuació amb la pluja que va caure de manera generosa durant la segona pujada d’entrenaments. Després tot va canviar, el sol i l’ambient primaveral van ser protagonistes.

Així doncs, no és d’estranyar que els millors cronos de cada pilot fossin els de l’última pujada disputada, és a dir, la segona vàlida per a les diferents classificacions finals.

Turismes: Gerard de la Casa, l’adaptació al Fiesta continua millorant.
L’actuació de Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va passar per diferents estats. Durant els primers entrenaments semblava que la seva lluita amb els Porsche (Gaig i Salvans) era molt desigual. En la tercera d’entrenaments el trencament d’un palier no va ajudar a millorar la confiança de Gerard.
No obstant això, en l’última sortida d’Alcover 2022, la prestació del pilot andorrà va ser espectacular i va aconseguir situar-se en la segona posició entre els Turismes a 3” del guanyador.

Abans del lliurament de trofeus Gerard es mostrava optimista: Sembla que a poc a poc anem dominant l’ímpetu del Fiesta. M’he sentit molt còmode, molt satisfet amb el crono aconseguit. Ara l’objectiu passa per continuar llimant diferències per estar al capdavant dels Turismes.

Una vegada iniciada la temporada, Gerard afrontarà la segona cita (del 25 al 27 de març) a Estepona (Màlaga), Subida Peñas Blancas, en la qual tindrà el duel inicial amb els rivals que disputaran la present edició del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM).Servei de premsa.

Més informació a: / Más información en:

Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: