Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

Gerard de la Casa repeteix en el podi de Turismes a la Pujada Callús - Sant Mateu de Bages.

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va aconseguir una treballada tercera posició en dura lluita amb els Porsche de Jordi Gaig i Joan Salvans. Precisament Salvans, el va allunyar per un segon i escaig, del segon lloc de l’esmentada categoria de Turismes.

La pluja va respectar als presents a la pujada del Moto Club Manresa.
L’escenari de l’edició 2022 de la Pujada Callús - St. Mateu, ha estat el mateix de les últimes temporades. És a dir, la sortida i l’arribada estaven situades en els punts quilomètrics 0,750 i 5,750 respectivament de la carretera BV-3003, que uneix a les dues localitats que donen nom la pujada. El pendent mitjà era del 6,18%.

La pluja que va caure en forma de forts ruixats durant la tarda del dissabte (dia 23), no va fer acte de presència durant el desenvolupament de les diferents mànigues del diumenge. Es va iniciar la jornada amb el cel ennuvolat, però a mesura que avançaven les hores el sol va lluir amb força i els núvols van anar desapareixent gradualment.

Turismes: Gerard de la Casa, contínua la lluita amb els Porsche.
El ritme dels Porsche, avui no l’hem pogut seguir, ens comentava Gerard de la Casa (Ford Festa WRX) una vegada finalitzada la pujada del Moto Club Manresa. En aquesta ocasió el pilot de Gedith Center va ser superat per Jordi Gaig en 5”734 i per Joan Salvans en 1”651.

Malgrat no estar del tot satisfet amb els cronos obtinguts, Gerard ens comentava: Continuarem treballant per a millorar i tenir opcions davant unes mecàniques que ara mateix semblen inassolibles, sobretot, en el cas de Gaig. A més afegia: Dins de tres setmanes anirem al Fito on la rivalitat no serà menor. L’Audi DTM de Lopez-Fombona en aparença és espectacular i en aquell escenari asturià, hi ha els pilots locals que, sota el capó de les seves mecàniques, amaguen solucions que els permeten anar molt de pressa.

La Pujada Internacional al Fito celebra aquesta temporada les seves noces d’or, és a dir 50 edicions. Es disputarà els dies 14 i 15 de Maig i serà la segona prova vàlida per al Campionat d’Espanya de l’especialitat i la tercera que puntuarà per al Campionat d’Europa. 

Servei de premsa.

Més informació a: / Más información en:

Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: