Gerard de la Casa comença amb bon feeling el català de Muntanya 2024.

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX – Baporo Motorsport), subcampió de la passada edició de certamen català, està decidit a seguir la seva particular lluita amb els Porsche que continuen dominant, però les diferències semblen ajustar-se.
El pilot va aconseguir una meritòria segona posició, entre els turismes, a la Pujada Alcover 2024, prova amb què es va iniciar el Campionat de la Catalunya de l’especialitat (CCM).

El pilot de Gedith Center va marcar un millor crono de 2’18”878, a escassos 2” del temps del guanyador Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 Cup), després de protagonitzar un inici de competició (tres mànegues d’entrenaments) en progressió ascendent i amb uns registres que, en aparença, li donaven l’opció al triomf. Cal destacar que, a la tercera mànega d’entrenaments (2’19”513) va quedar a només 2 dècimes del més ràpid (Jordi Gaig).  

Mateix escenari amb temperatura a l’alça.
Els membres de l’Escuderia TRAMSport van preparar una nova edició de la prova a l’escenari habitual, la carretera que uneix Alcover amb Mont-ral i Prades, tot i que això els obliga a donar pas a veïns i visitants després de cadascuna de les mànigues.
Els termòmetres van fregar els 25º al migdia, això va obligar els presents a refugiar-se a les nombroses zones de bosc que es troben a banda i banda de la TV-7041. Sense cap dubte, la sensació era estar en ple estiu.

Més a prop, però ...
Després de moltes setmanes sense pujar al Ford, Gerard ens va fer aquest comentari en finalitzar la primera pujada de la temporada: “Sense problema, tot ha anat bé, hem estat, crec, que més a prop que mai de Jordi (Gaig), però la segona pujada de cursa no hem pogut millorar i això ens ha deixat sense opcions. Ho seguirem intentant, no serà fàcil, però sóc optimista”.

Durant aquesta temporada, el pilot andorrà, una vegada més, té una agenda molt carregada, així ens ho explicava: “Repetirem els calendaris de l’any passat, encara que em sembla que aquesta temporada hi ha alguna cursa més. Així doncs, seguirem els calendaris català i espanyol, a més d’alguna prova d’algun certamen regional que m’agrada i on “em tracten bé”. Si tot va com esperem, serà un any molt complet”.

La Pujada Callús – Sant Mateu de Bages, organitzada pel Moto Club Manresa, serà la propera cita del CCM. La pujada es disputarà el darrer cap de setmana del proper mes d’abril, en concret el diumenge (dia 28).

 

Servei de premsa.

 


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: