Notícies

Muntanya > Campionat d'España

De la Casa i Fombona lluita al límit per la 2a posició. Javi Villa inabastable.

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX - Baporo Motorsport), va saldar la seva participació a la Pujada Arinsal, segona cita del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM), amb una brillant segona posició, després de superar per 17 centèsimes un dels seus grans rivals a les darreres edicions del CEM a la categoria 1 (Turismes), el pilot asturià José A. López Fombona i el seu impressionant Audi RS 5 DTM.

A Gerard de la Casa se li escapa el podi al Fito, a l’última pujada.

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX - Baporo Motorsport), va completar la 52 Pujada Internacional al Fito, vàlida per als campionats d’Europa i Espanya de Muntanya (CEM), a la 5a posició de la classificació final de categoria 1 (Turismes) entre els pilots inscrits al CEM. Cal destacar a més, que Gerard va aconseguir la 6a plaça a la classificació dels pilots de l’europeu.